fredag 7 december 2012

Som isagans värld

Förra fredagen for vi iväg till Stockholm och firade advent hos dotter och måg.
Vi gynnade dom kommunala kommunikationerna för vem ville ta bilen i detta snökaos...
Tompan hade fått i present att åka skridskor i Kungsträdgården,så efter julklappsköp i Stockholms city och beundrat alla adventsdekorationer så var de skridskoåkning som stod på programmet.
Tompan som är gammal hockeyspelare njöt i fulla drag och åkte runt och  njöt av åkningen, 12 år sedan sist han stod på ett par skrillor!!! Andreas var också jätteduktig att åka, Pauline och jag stod på sidan av isen och kolla in läget på alla som åkte, ska bara säga de att många glada skratt blev de för alla kan inte åka skrillor.
Efter åkningen så vart de ett besäk på julmarknaden i Kungsträdgården Pauline och jag köpte en varsin liten vit tomte ( så nu är årets tomte inhandlad och tomtesamlingen utökad)
Sen var de dax för glögg! Tänk er: julmusik i högtalare,mörkt ute lite lagom med smålampor som ger lagom fint sken,massor med knallar i rad på julmarknaden, minus 5 grader, mössan neddragen och stora vita flingor som sakta faller ner... där står vi 4 och dricker glögg och njuter de var som i sagans värld...kunde inte bli en bättre advetshelg i huvudstaden....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar