måndag 12 mars 2012

måndag ny vecka...



Sitter med morgonfikat och kollar ut på ett soligt Tierp eller snarare en skitig gräsmatta med sol-strålar på.

Den här värecka börjar med några lediga dagar, om de inte är någon som är sjuk etc, då kan man få rycka ut och jobba, men de gör man så gärna.

Helgen då?? halvlugn och helblöt.... mycket sport och överraskning.....ska förklara närmare:
Lördags kväll skulle vi till goda vänner och kolla på Melodifestivalen, som vi misstänkte att de blir lite gott att dricka så tog vi fram våra cabb (cykeln) när vi kom till Tibrings då bröt helvetet loss::: storm,hagel man visste inte vad man var och fy attan vad hagel gör omt i nyllet....

Väl hemma hos Ola o Helena såg vi ut som nybadade flodhästar med mascara i hela ansiktet, håret rann de om och skorna kunde man hälla vatten ur. Kvällen var lyckad och vi var överens om att Loreen var bäst!!

Söndagen var en lite seg dag med mycket sport på TV.

Ringde till Pauline o kolla hur hon hade haft de igår när hon jobba på Melodifestivalen?? de hade gått bra och varit kul... Är ni ute o åker bil fråga jag henne,Ja sa hon vi ska åka och handla kvällsmat, ok sa jag o vi sluta prata....  30 min senare så stannar en bil utanför o ur kliver Pauline o Andreas som inte alls skulle iväg o handla kvällsmat, utan var på väg till Tierp för att kolla när Tierps Volley spelade hemma mot Sollentuna.

Jag jobbade i kiosken men kunde ändå kolla lite på matchen och jubla åt Segerna till Tierp.

Inget barnbarn har kommit heller, men idag skiner ju solen så idag kanske då???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar