söndag 31 juli 2011

Stockholms helg

Helgen har Tommy o jag spenderat i Stockholm, hos Pauline ( dotter)  och Andreas.
Grill o kortspel stod på programmet i fredags sen var de bara prat o inspektion av deras lägenhet, kanonfint överallt eller snarare tipp topp

Lördagen åkte vi in till city o kolla på Åhlens o dom andra stora butikerna, nya örhängen blev de och sen ökades påsarna på med lite toppar och en skjorta.
En skön promenad i det vackra sommarväderet förbi  Norrmalmstorg och Kungsträdgården kom vi till Strandvägen. efter en bit hitta vi en mysigt ställe med utsikt över Nybroviken vi slog oss ner tog en varsin öl och bara njöt av väder, utsikten och människorna ( lite annat än Tierp)

Framåt sen eftermiddag hamnade vi på Grönan  där blev de en öl  på en restaurang   men bra utsikt till  stora scenen där de skulle bli direktsändning av Sommarkrysset.
Vi åt sedan på samma ställe och njöt av repetionerna av sommarkrysset där sjöng Tommy Nilsson, Sanna Nilssen och Erik Amarillo  för fullt och repa inför kvällen.
Gry Forsell hade så läcker klänning, har alltid gillat Gry himla bra programledare.
Bildkvaliten är inte den bästa ....

Sanna Nielsen har jag alltid gilla, brukar följa hennes blogg  sanna.mabra.com

Så tog även söndagen slut o de var dax att styra näsan mot Tierp men först en bild på  Paulines katt  Puppe.
Puppe vill gå ut o jaga fåglar o möss men de får han inte än, han är för liten! men stå på en pall o kolla ut kan man ju göra..../ Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar