söndag 8 maj 2011

SÖNDAG

Hemma i kära Tierp igen,efter en helt fantastisk helg.
Den började hemma hos Marita som bor strax utanför Stockholm med rosevin och lax till lunch.Sen hade vi tjejsnack i några timmar innan de var dax att dra in till Stockholm.
När taxin ( ny fin merca) stannade utanför Grand Hotel och dörren öppnades av en stilig ung man som hälsade en välkommen  till Grand hotell och där låg röda mattan .................................
Vi satt i baren på Grand hotel och drack en god drink och njöt över utsiken av Stockholm..  På kvällen var det Wallmans salonger, kanonmat, gott vin,trevliga människor även andra Tierpare var där  världen är liten,  bra underhållning med musik helt i min smak.
Marita och jag sjunger bättre ån bra men efter några glas vin sjöng vi sånt är livet i micken för publiken på Wallmans. ( läser mina barn detta kommer dom helt säkert o säga men mamma dååå)
När själva showen var slut så blev de disco med super bra musik vi dansade för fullt så idag är fötterna ömma.
Framåt natten kom en taxi och hämtade oss (som vi förbeställt) en trevlig chaufför som hade varit chaufför under dagen till Cat Stevens och hade just   lämnat av honom på hans hotel innan han sedan hämtade oss.
Inte alls helt fel att fylla 50År och få en sådan present, nu är det att hitta på något till min kära väninna fyller 50 i höst inte lätt.
 / Kram från en helt slutkörd Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar